Jakna, ki odlično kombinira vodoodpornost vlaken Hydroshell Lite in toploto, ki jo nudi interaktivna notranjost iz flisa. "3IN1" dizajn preprosto pomeni to, da lahko jakno prilagajate okolju in vremenskim razmeram. Zunanja zaščita pred dežjem in vlago v toplih dnevih ter na drugi strani flis za hladne deževne dni, ko pa združimo vse skupaj dobimo jakno za najzahtevnejše vremenske razmere.

Masa (cca): 1195g

Ostanite zaščiteni na vseh pustolovščinah, zahvaljujoč popolnoma prilagodljivi kapuci;

Vaše najdragocenejše stvari imejte vedno na varnem, v enem od štirih žepov - prsni žep z zadrgo, dva žepa z zadrgo v rokavih in notranji žep z zadrgo;

Rokavi nudijo popolno svobodo gibanja, brez da bi ob tem trpela vaša varnost;

Vse vaše ostre predmete nosite zunaj jakne v posebej prilagojenem prostorčku;

Zategljivi trakovi pri odprtinah skrbijo, da vam je topleje

Tudi v najzahtevnejših razmerah ni potrebno skrbeti za toploto, zahvaljujoč razporejenosti izolacijskega materiala, ki se prilagaja telesu;

Ohranite tople roke s pomočjo dveh zunanjih žepov. 

 

Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 


Arran 3in1 jacket moško

162,00 € 270,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.