Vsi tisti, ki načrtujete večdnevno pustolovščino v hribe ali kamorkoli drugam, ne pozabite na ključni element vaše opreme – Trailhead 50 Rucksack. Ta zagotavlja, da sta udobje in enostavnost v ospredju lastnosti in prednosti nahrbtnika. Zakaj je Trailhead 50 Rucksack idealen partner za na pot? Opremljen je z premium BIOFIT hrbtnim sistemom, ki poskrbi za udobje vsakega uporabnika, saj se sistem popolnoma prilagaja posamezniku. Poleg tega nahrbtnik premore še nastavljivi prsni pas in ukrivljeni bočni pas, s katerima je teža nahrbtnika enakomerno porazdeljena po hrbtu. Stekleničke s tekočino lahko damo v posebej prilagojene žepe, zgornji in spodnji veliki prostor pa poskrbita, da imamo vse najnujnejše pripomočke na dosegu roke.

Masa (cca): 1.5kg


Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

TRAILHEAD 50 Rucsac - ženski

84,00 € 140,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.