Gorniška jakna najvišjega razreda. Najboljše razmerje med maso, zdržljivostjo, zračnostjo in neverjetnim krojem. Rezultat je zelo pretehtan izdelek, ki vam nudi vse, kar potrebujete, obenem pa vam omogoča nemoteno gibanje. Inovativni sistem XpanseBack za 20% poveča gibljivost vašega hrbta in oprijemanja med plezanjem. Magnetni dodatki v kapusi skrbijo, da se ta prilagodi vašim potrebam – s čelado ali brez je vedno kapuca primerne oblike za vas, brez odvečnega materiala, ki bi vas oviral. Vse skupaj zaokroži najboljši material GORE-TEX Pro, ki uspešno odvaja odvečno vlago in obenem zmore vse izzive razenja, vlečenja in drgnjenja. 

Vrhunska jakna za vaše maksimalno udobje in varnost. 

Masa cca: 590 gGarancija kakovosti
Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.
Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

Extrem 8000 pro shell jacket moško

390,00 € 650,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.