Berghaus splošna garancija

Proizvajalec izdelkov Berghaus zagotavlja visoko kakovost izdelkov. Ta garancija je zagotovilo, da bo vsak kos opreme Berghaus zdržal tako dolgo, kot je razumno pričakovati za posamezno opremo, obenem pa nudil vse funkcionalnosti, kot da bi bil nov. 

Če naletite na napako ali pomanjkljivost v času življenjske dobe vašega izdelka, ga bodo pri proizvajalcu popravili ali zamenjali brezplačno. Če ta izdelek ni več na voljo, ga bodo zamenjali z najbolj podobnim iz trenutne kolekcije.  

Kako dolgo velja ta garancija?

Tukaj gre Berghaus nekoliko dlje kot drugi proizvajalci – ne omejuje točno časovne veljavnosti garancije. Želijo biti prilagodljivi, kajti različni kosi opreme imajo seveda različne pričakovane dobe uporabe. Poleg tega oprema, ki se uporablja redkeje ali je primerno vzdrževana traja dlje od opreme ki se uporablja zelo pogosto ali je neustrezno vzdrževana. Zato Berghausovi strokovnjaki pregledajo in odločijo za vsak primer posebej. 

Napako na izdelku javite na prodajnem mestu, kjer ste izdelek kupili, kjer predložite tudi račun. Nato trgovec skupaj z distributerjem in proizvajalcem to dalje ureja za vas. 

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.